Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok, alışveriş yaptığım bir mağazaydı 11.11 den önce mesaj atti. Faceden magazami paylasirsan 3$ lik urun hediye edecem dedi. Bende paylaştım Anlayacaginiz onlar beni buluyo
Yok, alışveriş yaptığım bir mağazaydı 11.11 den önce mesaj atti. Faceden magazami paylasirsan 3$ lik urun hediye edecem dedi. Bende paylaştım Anlayacaginiz onlar beni buluyo
Kargo ile 160 tl ye gelen ve sadece 5 adet verilen bu ürünü sadece kargo parası+1 cent e kaptım ya jetonla ürün kapmada imkansız diye bir şey olmadığını resmen yaşamış oldum. Allah nasip edince oluyor arkadaşlar sizler de deneyin :angel: