Banner alanı

Papara nedir yararlari nedir (+13Yaş)

serdarcan97

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0

PAPARA NEDIR ?

-Papara, Bankalararası Kart Merkezi ve MasterCard üye kuruluşudur

-Papara, 6493 sayılı yasa kapsamında kurulmuş bir elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşudur

NEDEN PAPARA

-Yurt disi alisverislerde komisyon kesmez

-Diger on odemeli kartlara gore aylik kullanim ucreti daha ucuz 1 tl

-Asil kredi karti bilgilerinizi 3. Sahislarin eline gecmesinden korkuyorsaniz

-Papara card ile her atmden istediginiz zaman para cekebilirsiniz(cipli)

-? 18 yas siniri yok 13 yasindan yukari herkes kullanabilir

-Atm ile kartsiz para yatirma ile 8 bankadan havale ile 12 bankadan para yatirabilirsiniz

-Paraniz en geç 1 saatde hesabinizda

Papara card turleri
1-Çipli kart
Resimde goruldugu gibi sizin isminiz basilarak gonderilir ve bu karttan para cekebilirsiniz ve bunu paparaya uye olup hesabinizi onaylatiktan sonra kendi sitesinden siparis verince  size aktif kurye ile teslim edilir siz birebir kendiniz almak zorundasiniz(bana 2-3 hafta arasinda geldi benim konumum sehre biraz uzak)
2-Çipsiz kart
Bu kartta n11, gittigidiyor, de gibi yerlerde 5 liraya temin edebilirsiniz ama para cekemezsiniz

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    23.1 KB · Görüntüleme: 214

girisimcigenc

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Birçok kişi kartın geç gelmesinden şikayetçi. Ancak bana kart 1 haftada ulaştı. Kart elime ulaştığı an TV100ün karalama kampanyası başladı :) üye işyeri çoğaldıkça cashbacklerin artacağını düşünüyorum. Özellikle forum ticaretlerinde saat ve komisyon yönünden çok avantajlı. Ayrıca kartın dikey tasarımı da çok hoşuma gitti birçok banka kartından daha güzel tasarlanmış.

1indirimkoducom

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
papara çok güzel bir girişim olarak başladı açıkçası. Özellikle kendi banka hesapların arasında hafta sonu sorunsuz bir şekilde para aktarabiliyordun. Ama son zamanlarda arka arkaya yaşadığı çökmeler, problemler derken birçok kişiden güven kaybetti. 2020 sonunda özellikle neredeyse her gün 4-5 saat kapalı kalıyordu. Kart harcamalarını reddediyor mobil uygulamaya giriş yapılamıyordu. O zamandan beri kullanmıyorum.

Sys

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
İnternetten yapılan alışverişlerde kullanıcılar en çok güvenlik sorunu yaşarlar. İnternet üzerindeki ticari hayat yeni yeni yaygınlaşırken bir yandan da kişisel verilerin diğer insanlarla paylaşılmaması önemli bir konu haline gelmiştir. İnsanların kimlik, kredi kartı bilgilerinin bu kadar kolay ele geçirilebileceği dönemde Papara ile yapılan ödemelerde karşı taraflar kullanıcıların kredi kartlarına ve kimlik bilgilerine ulaşamazlar. Papara, üçüncü kişiler ile kullanıcılarının bilgilerini paylaşmaz. Bu sayede kredi kartım çalınır mı acaba, korkusu yaşamadan internetten alışveriş yapabilirsiniz.

cerezos

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Papara cashback oldukça güzel. Her ay sadece eczaneden 25 tl kazanıyorum

Mrulus

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Papara kullananlardan biriyim. İlk açıldığı zamanlarda hatta beta döneminde paparaya üye olmuştuö. O günden beri belirli aralıklarla papara dan parasal işlemlerimi sürdürmekteyim. İnternet ve yurtdışı ödemelerini papara ile almak mümkün olımca bu şirketi daha da cazip kılıyor benim gözümde.
Paparada tek sorun para yatırma ve çekme komisyonlarının fazlaca bulunması.

Fatih37

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Sanal kart konusunda en iyi girişimlerden biri. Ben de aktif kullanıyordum.

afs

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Papara çok iyi blackcard istiyor bir süre sonra o sıkıntı. Ama yine de inanale filan bin basar. Kullanmanızı tavsiye ederim.

Yilmazferhat

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Gerçekten papara hakkında gayet açıklayıcı olmuşsunuz. Emeğinize sağlık çok teşekkürler.

masifmedya

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
papara yı erken keşfedip malesef geç kullandım ve buna pişman oldum özellikle 24 saat para gönderme ve para göndermedeki güvenlik çok iyi özellikler. Birde spotify netflix vb üyelikleri çok daha ucuza alabileceğiniz muhteşem kampanyaları var.

karakalem99

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Arada sırada ödeme yapmak için kullandığım bir ödeme sistemi. Pek avantajlı olarak da görmüyorum. Fakat bazen satıcılar talep ettiğinde papara da kullanmak gerekiyor.

onurbesen

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Papara benim için bir nimet. İstediğim saatte,istediğim zaman eft ye takılmadan komisyonsuz bir şekilde para transferi yapabiliyorum.Birisine iş yaptığımda "eft'ye takıldı yarın düşer " cümlesini duyduğumda direkt olarak paparaya yönlendiriyorum.En güzel yanı hesaba kimlik..vs bilgilerini girmeden 750 tl ye kadar işlem yapılabiliyor.

+Sanal kart oluştruluyor
+Youtube,netflix harcamalarında indirim sağlıyor
+Komisyonu yok
+Gönder butonuna basmam la paranın karşı tarafa geçmesi bir oluyor

daha ne olsun :)

Kanakantisch

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Sanırım en sevdiğim kartım papara. Birçok şeyi indirimli alıyorum, ücretsiz işlemlerimi gerçekleştiriyorum ve kullanımı çok basit. Herkesin kullanmasını da kesinlikle öneririm. Kartı almak için papara hesabı açıyorsunuz ve direkt başvurabiliyorsunuz.

hyena

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
papara son yıllarda bankacılık sektörünün en işe yarar oluşumlarından biridir. bankalar iban numarasından kolay adres sistemine geçmeye çalışırken papara bu sorunu epey önce halletmişti. para yatırma ve çekmede de komisyon almadığından dolayı özellikle internet üzerinden çalışan kişileri tüm bankalardan hesap açma derdinden kurtarıyor.

emlcvdv

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Papara çok faydalı bir girişim olarak başladı bana göre. Bilhassa kendi banka hesapların arasında hafta sonu problemsiz bir şekilde para transferi yapmak mümkündü. Ancak son zamanlarda peş peşe meydana gelen çökmeler, sıkıntılar falan derken birçok kişi bu sisteme güvenini kaybetti. 2020 sonlarına doğru bilhassa neredeyse her gün saatlerce kapalı durumda kalabiliyordu. Kart harcamalarını kabul etmiyor mobil uygulamaya giriş mümkün olmuyordu. Bu sebepten dolayı artık kullanmamaya karar verdim. Umarım bu hatalarından ders alırlar da tekrar kullanmaya başlarız.

BercanAyd

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
8 aydır kullanıyorum ve kendisinden gerçekten çok memnunum. Hızlı kayıt olup kartı hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. işlemler çok hızlı ve komisyon az. Bu tür şeylerde yerli olmasına çok dikkat edyroum ve yerli olması büyü bir artı.

racccheerrr

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
uzun zamandır kullanıyorum. gayet memnunum her şey çok hızlı gerçekleşiyor. komisyonlarıda çok az. konu için teşekkürler.