Banner alanı

Pazartesi ve Salı Günleri Cinemaximum Sinema Bileti 8 TL!

cgokhans

Moderator
Katılım
29 Eki 2017
Mesajlar
1,979
Tepkime puanı
88
Puanları
48
Yaş
33
Konum
7 | Antalya
Ticaret puanı - 0%
0   0   0


[font=Roboto, sans-serif]Maximum ile 30 Temmuz 2018 ile  28 Ağustos 2018 tarihleri arasında her Pazartesi ve Salı Günleri İş Bankası Maximum özellikli kredi kartınız veya  Bankamatik Kartınız ile tüm Cinemaximum’larda tüm seans film gösterimleri yalnızca 8 TL!
Cinemaximum’larda İş Bankası Maximum özellikli kredi kartınız ve Bankamatik Kartınızla kampanyamızdan yararlanmak için tek yapmanız gereken, biletinizi İş Bankası Maximum özellikli kredi kartınız veya Bankamatik Kartınızla Cinemaximum gişelerinden ya da Maximum Mobil’den almak yeterli olacaktır. Kampanyaya katılımlar 2 farklı şekilde gerçekleştirilebilir. İlk öncelikle Maximum mobil üzerinden kampanyaya katılımınız gerçekleştirebilirsiniz. Maximum Mobil uygulamasına sahip olmayan müşteriler, . Maximum Mobili cep telefonunuza indirmek için Android işletim sistemine sahip bir cep telefona sahip iseniz Google Android Market üzerindeki arama kutucuğuna  Maximum Mobil yazarak indirebilirsiniz. İOS işletim sistemine sahip bir cep telefonuna sahip iseniz Apple Store üzerindeki arama kutucuğuna Maximum mobil yazarak indirme işlemini gerçekleştirmeniz mümkün. Ya da Uygulamayı telefonunuza indirmek için: maximum.com.tr/indir linkine tıklayarak uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra gerekli giriş işlemlerini yaparak uygulamaya girin. Daha sonra “Pazartesi ve Salı Günleri Cinemaximum Sinema Bileti 8 TL!” Kampanyasının altındaki “KATIL” butonuna tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz.İkinci kampanyadan olarak kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler Maximum’un resmi internet sitesi üzerindeki kampanya linkindeki başvuru formunu doldurarak katılabilirler.

[font=Roboto, sans-serif]Kampanya Hangi Tarihler Arasında Geçerlidir?

[font=Roboto, sans-serif]Kampanya 30 Temmuz 2018 ile 28 Ağustos 2018 tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarihler dışında yapılan alışverişler kampanya dahilinde olmayacaktır.

[font=Roboto, sans-serif]Kampanya Katılım Koşulları Nelerdir?

  • Ürün gruplarında uygulanacak taksit adetleri 27 Eylül 2016 tarihinde 29840 no’lu Resmi Gazete’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda belirlenmektedir. Yasal düzenleme uyarınca cep telefonu satışlarında taksitlendirme yapılamamaktadır.
  • Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; Altın&Gümüş, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorileridir.
    Deriden ve İş Bankası kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Maximum kampanyada değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
  • Maximum’un tüm hakları saklıdır.
  • Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için Maximum müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
 

Benzer konular

Üst