
Bu konu hakkında bilgisi olan, alan satan ve para kazananlar var mı aramızda?
Bu işler nasıl dönüyor nasıl alınıyor sarılıyor nereler takip edilmeli?
Son Düzenleme: 22-12-2017, Saat: 14:53, Düzenleyen: iso227 (ali hoca)
Hangi altcoin alınmalı ve bitcoin?
(Okunma: 776)
|
![]() Bu konu hakkında bilgisi olan, alan satan ve para kazananlar var mı aramızda? Bu işler nasıl dönüyor nasıl alınıyor sarılıyor nereler takip edilmeli?
Son Düzenleme: 22-12-2017, Saat: 14:53, Düzenleyen: iso227 (ali hoca)
22-12-2017, Saat: 14:57
hocam bilgilendirice videolar paylaşayım anlatmakla bitmez çünkü
![]() bende araştırıyorum ama daha bulaşmadım bu işlere ![]() daha çok vardır elbette bilenler daha çok paylaşsın bilgi paylaşımı yapalım ![]()
22-12-2017, Saat: 14:59
Altcoinler bugün itibariyle %30 seviyesinde bir düşüş yaşadı. Bitcoin'de düşüyor. Bu durum yeniden yükseleceği varsayılarak alım fırsatı olarak değerlendirilebilir. Ancak ben yine de tedbirli olmakta fayda görüyorum. Şahsen coine yatırım yapılacaksa gözden çıkartılabilecek bir meblağ ile giriş yapmanın en mantıklısı olacağını düşünüyorum.
Ben araştırma içerisindeyım dün tesadüfen bizim facebook grubunda zafer arkadaşımızla bitcoin gruplarının bırınde denk geldım açık söylemek gerekırse şu sıralar en iyi kazandıran coinler alt coinler sabah saat 10 civarında 700 lerde işlem gören ltc şuan saat 2 ve 1200 seviyelerıne geldi yani sabah 1000 $ lık ltc alsaydık şuan 1900 $ değerine gelmişti. anlık değişimleri sıkı takip etmek anlamak gerek ben henuz araştırıyorum bakalım nere kadar devam edecek.
εδερlε ĝεlεπ lü†uŦlα ĝιδεƦ...
![]()
22-12-2017, Saat: 15:18
(22-12-2017, Saat: 15:00)Masmavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben araştırma içerisindeyım dün tesadüfen bizim facebook grubunda zafer arkadaşımızla bitcoin gruplarının bırınde denk geldım açık söylemek gerekırse şu sıralar en iyi kazandıran coinler alt coinler sabah saat 10 civarında 700 lerde işlem gören ltc şuan saat 2 ve 1200 seviyelerıne geldi yani sabah 1000 $ lık ltc alsaydık şuan 1900 $ değerine gelmişti. anlık değişimleri sıkı takip etmek anlamak gerek ben henuz araştırıyorum bakalım nere kadar devam edecek. Araştırarak sağlıklı bir sonuca ulaşmak maalesef pek mümkün görünmüyor. Tüm coinler sürekli dalgalanmaya müsait. 1 aydır aktif takip ediyorum. Mesela bugün böyle bir düşüşün yaşanacağını kimse ön göremedi. Bu noktada biraz şansınıza kalıyor işler. Piyasa analizi yaparak doğru tahmini yürütmek pek mümkün değil. Bunca ekonomik veriye rağmen dolar ve Euro'nun yarını bile tam anlamıyla kestirilemezken coinlerin bir sonraki gününü ön görmek bence oldukça güç.
Bu işe gireceklere tavsiyem, gerçi mesai saati bitti artık istesenizde pazartesiden önce giremezsiniz. Şuan çok büyük düşüş var.
Bitcoin tarihinde hiç bu kadar düşmemişti. Normal şartlarda bu düşüş bittikten sonraki 10 günde yeni rekorunu kırar. Ancak bu durum farklı gibi. Ne olacağını kestiremiyorum. Ancak gittiğinde üzülmüyeceğiniz bir miktarı basmanızı tavsiye ederim. Tabi pazartesi günü bence eski seviyesinde olacaktır. (Yatırım önerisi değldir!)
beklemede kalalım o halde ayrıca aranızda işlem yapan varmıdır hangi borsayı kullanıyorsunuz ben binanceye uyelık oluşturdum oradan işlem yapmayı planlıyorum başka önerisi olan varmıdır ?
εδερlε ĝεlεπ lü†uŦlα ĝιδεƦ...
![]()
TL işlem için Paribu(kendim kullanıyorum) veya BTC Türk kullanabilirsiniz. Daha sonra bu sitelerden aldığınız bitcoini istediğiniz bir başka borsaya gönderip işlem yapabilirsiniz.
Ben Poloniex kullanıyorum. Hangi siteyi kullandığınız pek önemli değil. Alırken ucuz alın, bitcoini gönderdiğiniz sitede bitcoin fiyatı yüksek olsun, satarkende aldığınızdan yükseğe sattınız mı tamamdır. Ayrıca düşmelerde yükselmelerde ağır kanlı olun.
Benim merak ettiğim bu bitcoini alırken hesap onaylatması falan lazımmış. Hesap onaylatma uzun sürüyormuş biz onaylatana kadar btc yükseliyor nasıl yapacaz bu işleri?
Ona yapacak birşey yok, bir an önce onay için istenilen şeyleri sisteme yükleyin.
|
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Porto-Galatasaray Hangi Kanal'da | cgokhans | 0 | 197 |
03-10-2018, Saat: 13:05 Son Yorum: cgokhans |